Szolgáltatások

Altatásos fogászat

Éber szedáció/Altatás

A szűkebb értelemben vett aneszteziológiai tevékenység – azaz az érzéstelenítés és az altatás – célja a fájdalmas beavatkozások, kezelések, műtétek ideje alatt, illetve azokat követően is, a fájdalommentesség biztosítása.
Az érzéstelenítés formáját betegségtől, állapottól, a kísérő betegségektől és természetesen a műtéti beavatkozás igényeitől függően választjuk meg.

A legkisebb megterhelést – ha a műtét típusa megengedi – általában a helyi érzéstelenítés jelenti. A nagyobb fogászati beavatkozásoknál ,igény, lehet altatás elvégzésére. Az aneszteziológiai eljárások keretében a rendelkezésünkre álló szakorvosok és szakdolgozók nagy tapasztalattal rendelkeznek mind az aneszteziológiai ellátás teljes spektrumában (TIVA, TCI, balanszírozott anesztézia, regionális aneszteziológiai technikák), mind az intenzív és sürgősségi betegellátás terén. Rendszeresen vesznek részt szakmai továbbképzéseken, mindemellett az újraélesztés, valamint a műtéti és intenzív terápiás monitorozás terén oktatási tevékenységet is folytatnak.