Dr. Rácz Edit

Aneszteziológus szakorvos

Hivatásomban elsősorban az motivál, hogy biztosítsam pácienseim jólétét és fájdalommentes életét.

Az aneszteziológust a köznyelv legtöbbször altatóorvosnak nevezi, holott legfőbb feladata a műtéti beavatkozások alatt és után a fájdalommentesség biztosítása és a fájdalomcsillapítás, valamint a beteg életműködéseinek ellenőrzése, egyensúlyban tartása.

“36 éve foglalkozom a krónikus fájdalom kezelésével, és szintén több évtizedes  tapasztalatom van az intenzív terápia és az aneszteziológia területén. A krónikus fájdalomterápia egyaránt magában foglalja a magas technikai felkészültséget kívánó minimál invazív beavatkozások széles spektrumát és a fájdalomcsillapítás gyógyszeres kezelését. Hivatásomban elsősorban az motivál, hogy biztosítsam pácienseim jólétét és fájdalommentes életét.

Az aneszteziológia minden formájában nagy gyakorlattal bírok, beleértve az általános és a regionális anesztéziát is.

A fogászati beavatkozásokon kívül a sebészet, urológia, fül- orr-gégészet, szemészet, gyermeksebészet, szülészet, nőgyógyászat területén is jelentős aneszteziológiai tudással és rutinnal rendelkezem.”

,,2016 óta minden olyan fogászati kezelést, ami aneszteziológiai beavatkozást igényel, kizárólag a doktornő közreműködésével végeztem és végzem a mai napig. 
MD, Intenzív-aneszteziológus szakorvos, főorvos,a krónikus fájdalomterápia egyik legjelentősebb hazai szakértője.
Fő érdeklődési területei: gerincsérvek és műtét utáni hegesedések kezelése minimál invazív technikával (1997 óta), és a regenerációs terápiák közül a PRP és a proloterápia (2006 óta).”

Dr. Szilágyi Iván