Dr. Sütő Dániel

Fogorvos

Maximalista vagyok, ez is biztosítja, hogy pácienseim számára mindig a legjobb megoldást nyújtom

Fő érdeklődési területei a fogak es implantátumok körüli esztétikai lágyrész menedzsment, implantológia.

“A Bécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem, ahol ezt követően további 3 évet oktató- és kutatómunkával töltöttem.
15 éve vagyok a szakmában, ezalatt 7 országban szereztem tudást, gyakorlatot. A legfontosabb, amit magammal hoztam, az a szemlélet, hogy pácienseim teljes egészségi állapotát figyelembe veszem, gyógyulásukat, életminőségük javítását rendszerben értelmezem.

A helyreállító sebészet számomra a legújabb orvostechnológiai eszközökkel és módszerekkel végrehajtott eljárások összessége, melyekkel az esztétikai célok megvalósítása, és a funkciómegtartás mellett az életminőséget adom vissza. Tervező és egyben végrehajtó típus vagyok, a többlépcsős műtéti terveket akkurátusan, teljesen egyénre szabottan készítem.

A nemzetközi porond legjobbjait követve fontos számomra, hogy folyamatosan menjek az új kutatási eredmények, kreatív technikák után. Maximalista vagyok, ez is biztosítja, hogy pácienseim számára mindig a legjobb megoldást nyújtom.”

“Elmondhatom, hogy szakmai kollaborációnk 2008 óta tart, amit külföldi tanulmány, munka hosszabb-rövidebb időre függesztett fel. Bern, Ösztöndíj program Berni Egyetem, Fogorvostudományi kar, Fogpótlástani Tanszék, New York, Parodontológia szakvizsga – New Yorki Egyetem Fogorvostudományi kar Sao Paulo, Zygoma implantáció gyakorlati kurzus Moszkva, Szájsebészeti posztgraduális képzés Bologna, Fogak és implantátumok körüli lágyrész menedzsment mesterképzés”

,,Ő mindig nagy hullámokat kelt, nem harsány, hanem az egyéniségéből származó auráját
mindenki észreveszi. “

Dr Szilágyi Iván