Dr. Csiki Péter

Fogszabályozó szakorvos

Képes vagyok megváltoztatni az emberek életét.

,,Fogorvos család harmadik generációs tagjaként nőttem fel. Bizonyára az atmoszférának is köszönhetem, hogy már gyermekkoromban célul tűztem ki a fogorvosi pályát.
Közel 30 éve fogszabályozok, gyakorlatilag csak ezt csináltam, örökké csak ezt csinálnám, és ha újra kezdeném akkor is csak ezt választanám.

Címzetes egyetemi docens, és az amerikai Ormco cég key expertje, azaz vezető előadója vagyok. Imádom a technológiát, a tudást. Mindig élt bennem a versenyszellem, az elsők között akartam lenni, így találtam magam nagyon gyorsan nemzetközi vizeken.

Fogszakorvosi munkám irányelve az arcesztétikai fogszabályozás. A Passzív Önligírozó vagy más néven Damon Technika egyik első hazai alkalmazója vagyok.

Az ellátás mellett a tanítás is fontos szerepet tölt be a mai napig karrieremben. A elmúlt 8-10 évben 19 országban adtam elő. 2007 óta fogszabályozó orvosoknak rendszeresen tartok kurzusokat, előadásokat.

Képes vagyok megváltoztatni az emberek életét. Plasztikai sebészeket megszégyenítő módon tudom átalakítani az arc középső részét, csupán fogmozgatásokkal, fogszabályozással amit a fogakon az izomzaton a csontvonalon végzek.
Perfekcionista alkatom az ún. hibrid és kombinált módszer akalmazása mellett tud leginkább kibontakozni.”
(Dr Csiki Péter)

Szakmai együttműködésünk számomra pályafutásom egyik fénypontja.

Dr Szilágyi Iván)